Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 18. toukokuuta 2013

Banaanikakku

Käsitöiden lomassa on välillä pakko hiukan herkutella. Tässä olisi siis helppo ja nopea, mutta tosi hyvä banaanikakku.

Banaanikakku



  • 2 Kananmunaa
  • 3 dl Sokeria
  • 2-3 Banaania (survottuna)
  • 2 tl Leivinjauhetta
  • 2 tl Vaniljasokeria
  • 1 tl Soodaa
  • 1 dl Kermaa
  • 150g Voisulaa
  • 3 dl Vehnäjauhoa
  • Kanelia + Kardemummaa maun mukaan
  1. Yhdistä kuivat aineet keskenään
  2. Sekoita muut aineet järjestyksessä
  3. Kaada kuivat aineet muiden aineiden joukkon
  4. sekoita tasaiseksi (älä vatkaa!)
Paista kakku uunin alaosassa 175-200 asteessa noin 1 tunti

Kakusta tulee vielä parempaa jos sekoitat joukkoon suklaamuruja (noin 1 dl)

Hyviä herkkuhetkiä teillekin.

Kannattaa kokeilla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti